9 mai 2019

Energia Kundalini în picturăOdată cu începerea călătoriei spirituale numite Sahaja Yoga, vom putea să avem acces la un nou gen de cunoaștere, foarte spectaculoasă , pe care nu o puteam nici intui înainte.  Spre exemplu, mesajele “secrete “ascunse în operele marilor artiști….

În pictură există numeroase exemple de Informații “cifrate “, multe dintre ele fiind dezvăluite de Shri Mataji Nirmala Devi.

Pictorii renascentiști celebri erau spirite  realizate –  născuți cu energia Kundalini trezită, având astfel o cunoaștere subtilă și o conexiune directă cu Divinitatea.  

Iată câteva exemple de tablouri celebre în care energia Kundalini este prezentată în mod direct.
"Rusalii", tablou de El Greco, tablou care o prezintă pe Maica Domnului în mijlocul apostolilor, la coborârea limbilor de foc: manifestarea energiei Kundalini la nivelul celei de – a șaptea chakra
Înger muzician, pictat de Fra Angelico


Un alt înger pictat de Fra Angelico

Putem observa manifestarea energiei Kundalini  ca o flacăra izvorând din creștetul capului la nivelul celei de – a șaptea chakra.“”Buna Vestire “ – tablou pictat de același Fra Angelico. Observăm  flacăra izvorând din creștetul arhanghelui.

Învierea  -  Fra Angelico 

Pictură de Khalil Gibran  -  energia Kundalini izvorând din palme