13 martie 2016

Ziua Shri Mataji Nirmala Devi


Luni, 21 martie, începând cu ora 18:30, va avea loc la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Sediul central, concertul –conferinţă „Primăvara Spiritului”, dedicat zilei de naştere a Maestrului Spiritual Shri Mataji Nirmala Devi.

Din program vor face parte lucrări de N. Rimsky- Korsakov, Ch. Gounod, G. Verdi, G. Gershwin, H. Arlen, Experimentul Realizării Sinelui, proiecţii de film

Interpretează:
-  Cleopatra David – soprană
-  Ieronim Buga- pian

Adresa:
BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREŞTI, SEDIUL CENTRAL, SALA AUDITORIUM, Str. Tache Ionescu, Nr.4, Piaţa Amzei, sector 1.
Intrarea este liberă.

""Kundalini a fost descrisă cu mii de ani în urmă, însă acum a venit timpul să vedeți cum se manifestă ea la nivelul maselor largi de oameni. Iar aceasta, deoarece a venit momentul înfloririi. La început, arborele are doar una sau două flori. Dar când este vremea să înflorească, bobocii se preschimbă în mii de flori. Acum a venit timpul." Shri Mataji Nirmala Devi

Începând din anul 1970, Shri Mataji Nirmala Devi a călătorit în întreaga lume pentru a da Realizarea Sinelui tuturor oamenilor, indiferent de naţionalitate, rasă, religie sau condiţie socială. Shri Mataji este prima, unica şi singura personalitate în istoria umanităţii, care a oferit Realizarea Sinelui în masă prin metoda Sahaja Yoga, relevată de Sfinţia Sa. Astfel, timp de 40 de ani, a susţinut nenumărate conferinţe publice, oferite tuturor oamenilor în mod gratuit. De învăţăturile sale au beneficiat sute de mii de oameni de pe tot globul, aceştia obţinând iluminarea fiinţei interioare şi ascensiunea spirituală completă. Căutătorii adevărului şi-au îmbunătăţit, prin practica metodei Sahaja Yoga,  starea de sănătate fizică, mentală şi emoţională şi au obţinut echilibrul interior.

Kundalini, energia primordiala de natură maternă, aflată la baza coloanei vertebrale în osul sacru, se trezeşte in mod spontan în timpul experienţei Realizării Sinelui. Shri Mataji a susţinut ca aceasta trezire este un proces viu şi spontan şi un drept înnăscut, care nu poate fi cumpărat. Toate sesiunile de Sahaja Yoga sunt absolut gratuite şi sunt susţinute de voluntari locali din întreaga lume, în peste de 100 de ţări. Shri Mataji şi-a dedicat viaţa umanităţii, a întemeiat organizaţii nonguvernamentale pentru mame sărace şi copii orfani, şcoli internaţionale cu o complexa programă holistică. Totodată, a fondat centre de sănătate şi de cercetare în domeniul sănătăţii, în care se folosesc şi sunt oferite tratamente gratuite prin metoda Sahaja Yoga, precum  şi o Academie de Artă care  revitalizează si reînsufleţeşte aptitudinile pentru muzică, dans şi artele plastice.

În tot acest timp, Realizarea Sinelui şi practica Sahaja Yoga au transformat pas cu pas vieţile oamenilor la nivel global. În onoarea Sfinţiei Sale şi a muncii sale nobile, dorim sa declaram ziua de 21 Martie, ziua sa de nastere, „ Ziua Internaţionala Shri Mataji Nirmala Devi”:
https://secure.avaaz.org/en/petition/All_Governments_UN_UNESCO_Schools_University_Colleges_To_declare_March_21st_as_Shri_Mataji_Nirmala_Devi_Day/?sqJPjjb

Cu această ocazie, publicul este invitat în data de 21 martie 2016, la un program în care să experimenteze bucuria Realizării Sinelui.