29 aprilie 2015

Prezentări Sahaja Yoga pe teme medicale la București și Târgu Mureș


Studenții mediciniști interesați au putut beneficia în lunile martie și aprilie 2015, la București, de două prezentări ale meditației Sahaja Yoga, susținute de dr. Irina Ban.

Prezentările, prilejuite de cea de-a XVIII-a ediție a Congresului Național pentru Studenți și Tineri Medici de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și de Zilele Educației Medicale 2015, au avut loc sâmbătă 21 martie la UMF și sâmbătă 4 aprilie la Institutul Cantacuzino. Studenții prezenți s-au bucurat atât de o parte de prezentare teoretică, cât și de una practică, cu accent pe aspectele medicale ale transformărilor aduse de experimentul activării energiei Kundalini.Duminică 26 aprilie 2015, la Târgu Mureș, dr. Irina Ban susținut o nouă prezentare a meditației Sahaja Yoga în cadrul celei de-a 19-a ediţii a Congresului Internaţional pentru Studenți, Tineri Medici și Farmaciști ”Marisiensis”, organizat de Liga Studenților din Târgu Mureș în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie. Lucrările Congresului s-au desfășurat sub motto-ul "Nothing ever becomes real 'til it is experienced" (”Nimic nu devine realitate până ce nu este experimentat.”)

Ca și la București, participanții au putut afla atât beneficiile clinice și rezultatele studiilor de cercetare internaționale asupra meditației Sahaja Yoga, cât și tehnicile de meditație, echilibrare și mecanismele fiziologice ce stau la baza lor.