22 februarie 2015

Omagiu lui Shri Mataji


La 23 februarie 2011, Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga, a ales să părăsească această lume, la Genova, Italia.

Sahaja yoghinii din întreaga lume o consideră a fi cea mai importantă personalitate spirituală deschizătoare de drumuri din istoria lumii, Cea care a permis căutătorilor Realităţii de pretutindeni atingerea unui nivel superior de conştiinţă, cel promis de Scripturi, pe care le-a împlinit prin munca şi venirea Sa. Shri Mataji a adus Umanităţii Epoca Mamei, în care transformarea spirituală se produce la nivel de mase, prin trezirea conştiinţei reziduale interioare, printr-un experiment concret, perceput la nivelul sistemului nervos central.

Domnia Sa a acordat cu iubire şi compasiune necondiţionate tuturor căutătorilor experienţa Realizării Sinelui, a sfătuit, a mângâiat şi a salvat.

Vă oferim aici un montaj video care omagiază munca lui Shri Mataji pentru emanciparea Umanității, anunțând totodată participarea Sahaja Yoga, pe parcursul a 6 luni, mai-octombrie 2015, la Expoziția Universală de la Milano.