15 iunie 2014

Adi Shakti, Puterea lui Dumnezeu

Foto: Axinia Samoilova

Shri Mataji despre Puterea primordială a Iubirii lui Dumnezeu, Adi Shakti.

« Adi Shakti este Mama Primordială, Puterea lui Dumnezeu, care a dorit să creeze această lume. Ea singură a reuşit să creeze această lume măreaţă.

Ea a creat această lume pentru a aduce Împărăţia lui Dumnezeu pe acest pământ.

Noi nu aparţinem unor ţări diferite sau altor lucruri de acest gen, pe care le-am creat. Noi am creat mentalități de tipul „aceasta este ţara mea, aceea este ţara lor”, și ne luptăm pe motive legate de ţări. O țară nu aparţine nimănui, îi aparţine lui Dumnezeu! Dar oamenii se luptă prosteşte pe motiv că „aceasta este ţara noastră, cealaltă este ţara noastră...”

O ţară luptă împotriva alteia. Peste tot există astfel de dispute, citeşti despre asta în ziare şi vezi tot timpul absurditatea asta, cum ţările luptă unele împotriva celorlalte. Şi cu cât sunt mai dezvoltate, cu atât se pricep mai bine la asta. În dezvoltarea lor sper că vor renaște, vor deveni spirituale şi vor dezvolta parfumul spiritualității.

Cred că spiritul acesta războinic al oamenilor vine de la Satan. Ei se autodistrug, îi ucid pe alţii, distrug întreaga lume. Dacă citeşti ziarele, ţi se face ruşine de modul în care fiinţele umane se comportă.

Când a avut loc Creaţia, ea s-a născut numai din dragoste. Altminteri, ce nevoie ar fi fost ca natura să creeze toate aceste lucruri? Pentru ce toate acestea? Pentru a vă face să vă simţiţi minunat. Toţi acești copaci sunt frumoşi pentru a vă face să vă simţiţi bine, să vă simţiţi una cu natura.

Iubirea este mesajul lui Adi Shakti.

Dacă ați iubi cu adevărat lumea, dacă ați iubi cu adevărat această Creaţie a lui Dumnezeu, atunci n-ar trebui să existe ură, sau lupte, ci ar trebui să vedeţi doar aspectele bune. Tot așa cum o mamă îşi vede copilaşul, în același mod ar trebui să vedeţi întreaga lume, ca pe un loc minunat pe care Dumnezeu l-a creat pentru voi.

Iubirea este cel mai mare dar făcut fiinţelor umane, pe care dacă îl veți folosi, nu vor mai exista probleme de niciun fel. »

24 iunie 2007 - Cabella Ligure, Italia