8 mai 2014

Prezentări Sahaja Yoga la Zilele Educației Medicale 2014


Zilele Educaţiei Medicale este un proiect al Departamenului de Educaţie Medicală (SCOME) al Societății Studenților în Medicină din București, ce se desfăşoară în perioada 11-23 mai 2014 la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila".

Îi invităm pe studenții mediciniști interesați la prezentările de Sahaja Yoga din cadrul evenimentului, care vor avea loc în Amfiteatrul 3:

Meditația Sahaja Yoga – metodă de prevenție și tratament
Rezultate clinice și studii internaționale

Marți 13 mai 2014, ora 18:00

Workshop - Aplicații practice ale Meditației Sahaja Yoga

Duminică 18 mai 2014, ora 14:00

Conferința și workshopul doamnei dr. Irina Ban își propun o scurtă explorare în plan medical a beneficiilor Sahaja Yoga prin prezentarea rezultatelor remarcabile obținute la nivel clinic în tratarea a numeroase afecțiuni psiho-somatice, a unor boli incurabile și în stress management, cât și o trecere în revistă a studiilor de cercetare internaționale asupra metodei. Totodată, participanții vor putea experimenta efectul benefic al metodei printr-o sesiune practică de activare a energiei Kundalini și de echilibrare a sistemului energetic subtil.

Pentru mai multe informații despre programul conferințelor și workshop-urilor, vizitați pagina de Facebook a evenimentului