15 martie 2014

Ziua Internațională a Păcii Interioare


Pentru prima oară în 2014, ziua de 21 martie - ziua de naștere a lui Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga - este celebrată în mai multe țări de pe patru continente prin evenimente și manifestări reunite sub emblema Zilei Internaționale a Păcii Interioare.

Evenimentele sunt menite să aducă în atenția colectivă importanța echilibrului interior al fiecărui individ și a coexistenței pașnice în construirea unei Păci durabile la nivel global. Ele se adresează în special noii generații și formării ei în spiritul adevăratelor valori umane și morale.

Cei interesați pot afla o amplă prezentare a manifestărilor din România și din lume, vizitând website-urile evenimentelor: http://www.ziuapaciiinterioare.ro/   http://www.innerpeaceday.com/

Sahaja Yoga – România oferă programe care vin să completeze curicula școlară și care sunt menite să ofere tinerilor o altă perspectivă de dezvoltare a capacităților proprii, printr-o mai bună cunoaștere interioară. Programele pot fi adaptate necesităților instituției dvs. și sunt gratuite. Acestea se pot desfășura săptămânal sau în cadrul programului “Școala Altfel”.
Contact:
Email: office@sahajayoga.ro
Telefon: 0724 635 674

Vă atașăm clipul video oficial al Zilei Păcii Interioare 2014.