31 iulie 2013

Festivalul „Culture of the Spirit”, Italia - Ediția a 5-a


Sub motto-ul: „Când arta devine contemplare”, Compania internațională de teatru TEV (Teatrul valorilor eterne), cu sprijinul Fundației Mondiale Shri Mataji Nirmala Devi, al regiunii Piemont și provinciei Alessandria, organizează în weekendul 3-4 august 2013, în Albera Ligure, localitatea Chiappeti (AL), Italia, cea de-a cincea ediție a Festivalului internațional „Culture of the Spirit”.

Vor participa artiști sahaj din întreaga lume și peste cincizeci de muzicieni, cu concerte aparținând celor mai diverse genuri: de la muzica indiană clasică și tradițională la muzică fusion cu genul Flamenco, jazz, muzică latino-americană, muzică sufi etc. Vor fi prezentate spectacole de teatru, dans și arte neconvenționale, workshopuri de terapie prin muzică și meditație, conferințe.

Desfășurat într-un cadru natural pitoresc, pe valea râului Borbera, în apropiere de orașele Genova, Milano și Torino, festivalul, deschis tuturor celor interesați, își propune să ridice arta la o formă de contemplare capabilă de a atinge inima și de a promova creșterea și evoluția interioară.Pentru mai multe informații despre eveniment și programul manifestărilor, vizitați http://theatreofeternalvalues.com/f-index.php