7 martie 2013

„Dimensiunea Universală a Spiritualității”


În cadrul seriei de Evenimente omagiale Shri Mataji Nirmala Devi, la 90 de ani de la naștere, Galeria Europe a Uniunii Artiștilor Plastici din Brașov, Str. Mureșenilor nr. 1, va găzdui în perioada 9-16 martie 2013 Expoziția și seria de conferințe cu tema „Dimensiunea Universală a Spiritualității”, organizate de centrul din Brașov al Asociației Sahaja Yoga - România.

Vă invităm cu drag să vizitați expoziția, zilnic între orele 10:00-20:00, și să participați la seria de conferințe ce va fi prezentată în cadrul ei.


▫ Sâmbătă 9 martie, ora 17:00 - „O nouă viziune în educație”, Ella Pantea, psiholog;
▫ Duminică 10 martie, ora 17:00 - „Următorul pas în evoluția umană”, Liviu Stoica; Conferința va fi însoțită de proiecția documentarului „The Vision” dedicat vieții și mesajului adus Umanității de Shri Mataji Nirmala Devi – Fondatoarea Sahaja Yoga;
▫ Marți 12 martie, ora 18:00 – Proiecție de film: documentarul artistic „NIRMALA DEVI - Freedom and Liberation” de Carolin Dassel, o producție 2006 a devifilm GbR, în coproducție cu Radioteleviziunea Bavareză și Academia de Televiziune și Film din München.
▫ Joi 14 martie, ora 18:00 - „Stres Management și Medicină Preventivă”, dr. Adrian Alecu.

Accesul publicului este gratuit.