25 martie 2013

Conferință publică aniversară Shri Mataji Nirmala Devi la Roma

Palatul senatorial din Piazza del Campidoglio, Roma

Joi 21 martie 2013, prestigioasa Sala della Protomoteca di Campidoglio a Primăriei Orașului Roma a găzduit, în prezența a numeroși jurnaliști, oameni politici și invitați, Conferința publică aniversară ”Il momento che cambierà la tua vita” (Momentul care îți va schimba viața), dedicată lui Shri Mataji Nirmala Devi – Fondatoarea Sahaja Yoga, la împlinirea a 90 de ani de la naștere.


Popularul cotidian ”Cronaca di Roma” a publicat miercuri 20 martie 2013, pe prima pagină, un anunț al evenimentului, desfășurat sub înaltul patronaj al Primăriei orașului Roma.

Evenimentul face parte din seria de manifestări omagiale ce se desfășoară în întreaga Italie în perioada 5-27 martie 2013: întâlniri, dezbateri, spectacole, workshop-uri de meditație. Pentru mai multe informații vizitați http://www.ilmomentochecambieralatuavita.it/Italia este țara aleasă de Shri Mataji pentru sediul Fundației Mondiale Sahaja Yoga, înființată în iulie 2006.

Palazzo Doria - Sediul Fundației Mondiale ”Shri Mataji Nirmala Devi Sahaja Yoga”, 
Cabella Ligure, Italia
Vă oferim un montaj video al conferinței, care a inclus, alături de prezentarea personalității lui Shri Mataji și a metodei sale de meditație, experiența activării energiei Kundalini/Realizării Sinelui - experiența fundamentală de elevare a conștiinței adusă umanității de Shri Mataji Nirmala Devi.