21 februarie 2013

Dr. Ramesh Manocha, "Silence your mind"Despre autor

Medic generalist, educator și cercetător, licențiat în medicină și chirurgie al Universității New South Wales din Sydney, Australia, expert de marcă în domeniul meditației, Dr. Ramesh Manocha și-a obținut doctoratul în medicină la Royal Hospital for Women din Sydney cu o teză centrată pe evaluarea științifică a meditației Sahaja Yoga și a stării de conștiință fără gânduri obținută prin aceasta.

În prezent este senior lector la Departamentul de Psihiatrie al Universității din Sydney și, de asemenea, fondator și organizator al Generation Next - o serie națională de seminarii de dezvoltare profesională pentru specialiștii din domeniile educației, sănătății și ajutorului social.Conduce, de asemenea, o serie importantă de seminarii în întreaga Australie, axată pe medicina de familie și menită să evidențieze problemele de actualitate din practica clinică și problemele relevante de sănătate publică.

Dr. Ramesh Manocha este solicitat regulat de mass-media pentru a comenta diferite subiecte din domeniile medical și al sănătății, medicinei complementare și meditației. Se adresează frecvent atât diferitelor comunități, cât și auditoriului din domeniile educațional, public sau corporatist.

”Silence your mind” este prima sa carte.Despre carte

”Silence Your Mind” prezintă rezultatul a 15 ani de cercetări clinice riguroase privind beneficiile meditației Sahaja Yoga.

Lucrarea reprezintă totodată un ghid practic, științific, care arată cum, cu doar 10-15 minute dedicate în fiecare zi, meditația poate deveni o disciplină zilnică, în ciuda programului aglomerat, îmbunătățind sănătatea fizică și mentală, starea interioară, confortul și randamentul ființei în orice domeniu (sport, muncă, demersuri creative), indiferent de vârstă sau categorie socială.

Pentru a afla mai multe informații despre carte și autor, vizitați: www.beyondthemind.com

Website-ul cuprinde, pe lângă secțiunile de prezentare a cărții și a autorului, secțiunile Research/Cercetări, How to meditate/Cum să medităm, Blog, Extras.Secținea ”Extras” prezintă o gamă întreagă de articole și informații, care, din motive de spațiu, nu au fost incluse în carte. Ele oferă o perspectivă valoroasă și detalii suplimentare. Această secțiune va fi actualizată continuu.

Lucrarea este disponibilă în prezent atât în format electronic (Amazon Kindle eBook sau Google eBook), cât și în format tipărit. Pentru a comanda cartea, vizitați website-ul dedicat ei : Silence Your Mind.