14 decembrie 2012

Website-ul www.ShriMataji.org


Vă anunțăm cu bucurie lansarea unui nou website dedicat lui Shri Mataji Nirmala Devi – Fondatoarea Sahaja Yoga: http://shrimataji.org/

Întreaga Sa viață Shri Mataji a călătorit în întreaga lume pentru a-i întâlni pe „căutătorii Adevărului” și a le oferi darul Realizării Sinelui, pentru a le ilumina conștiința și a pune o fundație autentică evoluției lor spirituale. Activarea energiei interioare Kundalini și dezvoltarea principiului de maestru spiritual susțin creșterea fiecărui individ și îi conferă protecția împotriva multitudinii provocărilor și aspectelor negative ale timpurilor prezente. 


Shri Mataji i-a încurajat în mod consecvent pe căutători să își stabilizeze conștiința spirituală și calitățile instrumentului subtil interior, pentru a deveni mai departe surse de iradiere în transmiterea experienței Realizării Sinelui către tot mai mulți oameni, contribuind astfel la o transformare globală a conștiinței întregii Umanități.

Proiectul Website-ului ShriMataji.org se află în dezvoltare. El își propune să prezinte vizitatorilor munca subtilă de excepțională anvergură, mesajul și moștenirea lăsate Umanității de Shri Mataji Nirmala Devi.


Între Secținile website-ului puteți afla:

◦ Life / Note de biografie
◦ Work / o perspectivă a învățăturilor lui Shri Mataji în diverse domenii
◦ Sahaja Yoga / prezentarea experienței Realizării Sinelui și a meditației Sahaja Yoga
◦ Travel / o hartă a călătoriilor lui Shri Mataji în întreaga lume
◦ In Her Words / fragmente video și discursuri