8 decembrie 2012

R/EVOLUTION – Paris, 8 decembrie 2012Astăzi 8 decembrie 2012, începând cu ora 22.00 ora României, vă invităm să urmăriți live un eveniment internațional Sahaja Yoga găzduit de ”La Coupole du Printemps de la Mode” din Paris (64, bd Haussmann).

Linkul pentru vizualizare va apărea pe site-ul evenimentului http://www.parisrevolution.com cu puțin înainte de ora 22.00.

R / EVOLUTION este un eveniment inedit, realizat pentru și de către tineri angajați în transformarea realităților prezentului către o lume mai bună și o renaștere a fiecăruia dintre noi.

Cei 108 tineri yoghini organizatori din mai multe țări vor fi gazde pentru alți 350 tineri angajați în domeniile politic, social, mediu, economic și artistic. Ei vă propun o călătorie interioară, ambientată de muzică fusion și momente artistice, o conferință ce vă va oferi o lectură originală asupra evoluției omenirii, cu prezentarea mesajului unor mari personalități spirituale precum Gandhi, Tolstoi sau Martin Luther King, precum și o ultimă ”revoluție” pentru a construi o lume mai bună.

Pentru a afla programul detaliat al evenimentului și alte informații, vizitați www.parisrevolution.com. Vă oferim în avanpremieră o dedicație a organizatorilor.