8 august 2012

Călin Costian, "Know Thyself"


"Know Thyself" ("Cunoaște-te pe tine însuți") este o carte introductivă despre Sahaja Yoga, în limba engleză, apărută în iulie 2012.

Cartea se adresează cu precădere celor care au început deja practica Sahaja Yogăi și își propune să îi ajute în asimilarea metodei și stabilizarea experienței lor prin informații sintetice referitoare la sistemul subtil al chakrelor și canalelor de energie.

 Lucrarea cuprinde de asemenea prezentarea unor cercetări științifice, experiențe personale ale autorului, precum și relatări ale unor întâmplări „miracol”.

 Un capitol substanțial, numit ”Testimonials of Enlightenment” (Mărturii despre Iluminare), cuprinde povestiri colectate de soția autorului de la sahaja yoghini din întreaga lume, despre cum și-au primit Realizarea Sinelui și au fost transformați de acest eveniment.

 Autorul, sahaja yoghin, s-a născut la București și locuiește în prezent împreună cu familia la Dallas (Texas), în Statele Unite. El și-a primit Realizarea în Romania în 1990 și a avut privilegiul de a se afla în repetate rânduri în apropierea lui Shri Mataji.

"Know Thyself" poate fi comandată pe lulu.com.