6 decembrie 2011

Experienta Realizarii Sinelui

Distribuie pe Facebook

Pentru cei care nu au ajuns la cursurile noastre si nu ne-au intalnit la diverse evenimente, am vrea sa vorbim astazi, foarte pe scurt, despre experienta fundamentala pentru evolutia constiintei umane spre ceea ce Scripturile au numit Renastere in Spirit.

Sahaja Yoga, metoda de meditatie initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, actualizeaza in fiinta umana aceasta experienta fundamentala a Realizarii Sinelui - a perceptiei Sinelui real, absolut - prin activarea energiei interioare Kundalini. Realizarea Sinelui este experienta promisa de toate religiile si traditiile spirituale ale omenirii, iar timpul manifestarii constiintei sinelui la nivel colectiv, de mase, este acum aici.

Ilustratiile reprezinta detalii din lucrari ale artistului Fra Angelico, simbolizand flacara lui Kundalini si aura acesteia deasupra capului persoanelor realizate (care au avut experienta activarii energiei Kundalini).

Puteti face pentru prima oara acest experiment urmarind un fragment video din conferinta publica sustinuta de Shri Mataji la Sala Polivalenta din Bucuresti, la 2 septembrie 1994, sau urmarind inregistrarile audio si video de pe site-ul Sahaja Yoga international.Vom reveni cu o serie de fragmente video explicitand diferite aspecte si etape ale evolutiei spirituale individuale si colective.

Pe cei interesati a aprofunda noua constiinta vibratorie, cunoasterea subtila a propriei fiinte si a realitatii inconjuratoare, precum si tehnicile de echilibrare si purificare folosind elementele naturale, ii invitam la cursurile de initiere gratuite, organizate in intreaga tara. Detalii despre locatiile si programul cursurilor pot fi gasite pe site-ul Sahaja Yoga - Romania.