23 decembrie 2011

Crăciun Fericit!

Distribuie pe Facebook

Vă urăm tuturor un Crăciun Fericit alături de cei dragi!


„Astăzi este ziua măreață a Sfinţeniei. Să sărbătorim naşterea lui Christos în Agnya Chakra noastră şi să Îi cântăm slavă, astfel încât El, în esența Lui pură, în corpul Lui sfânt, să-Și afle acolo sălaș... Prin puritate deplină voi Îl respectați. Prin puritate absolută, pentru că El este puritatea.

Deci, faceţi mai bine un leagăn, un leagăn frumos, de Iubire, de Sinceritate, așa cum Mama Sa a pregătit pentru El. Faceți-l cu toată blândețea şi bunătatea şi convingerea că veți hrăni Frumuseţea şi Auspiciozitatea lui Christos.”

Shri Mataji Nirmala Devi – Discurs de Crăciun, Anglia 1982

„Deci, astăzi, când sărbătorim marele eveniment al nașterii lui Christos, ar trebui să știm că El s-a născut în noi și că Betleemul este în noi. Nu trebuie să mergeți la Betleem, el este în interiorul vostru. Christos este acolo, şi trebuie să vă îngrijiți de creșterea Lui; este încă un copil. Trebuie să-L respectați şi trebuie să-L îngrijiți. Astfel că lumina va străluci cu adevărat şi oamenii vor şti că sunteți suflete realizate.”

Shri Mataji Nirmala Devi, discurs la Caxton Hall, Londra, 10 decembrie 1979Tatiana Samoylova-Raff - „Pie Jesu”, înregistrare din concert la „Feel Your Spirit Festival” , Viena - 03 septembrie 2011