24 noiembrie 2011

Asta-seara, lansarea noului album Victor Vertunni

Distribuie pe Facebook

Conceput pentru a celebra personalitatea si mesajul unui artist vizionar si revolutionar, William Blake (1757-1827), noul CD al lui Victor Vertunni, „William Blake's Songs of Innocence and of Experience”, va fi oficial lansat pe iTunes, CD baby, emusic etc. luni 28 noiembrie 2011.

Pentru o prezentare a albumului si a echipei de sahaja yoghini care l-a realizat si auditia catorva melodii, vizitati http://presentation.name/voiceofthedeep/roman.html si http://music.victorvertunni.com/

Ii invitam pe cei interesati sa vizioneze live in aceasta seara, incepand cu ora 21.00, ora Romaniei, evenimentul de lansare, cu concert si prezentare, in transmisiune pe internet din Studioul Elfo Recording din Tavernago, Italia: www.livestream.com/voiceofthedeep.

versuri - William Blake;
muzica, voce, chitara - Victor Vertunni;
voce, armonii - Deborah Eckman;
acustica, chitara, chitara electrica, chitara bas - Leo Vertunni;
bas electric, bas dublu - Maxim Vertunni;
cajon, tobe, percutie - Amedeo Luviè;
bansuri (flaut indian), sopilka (flaut ucrainian), saxofon, clarinet, clape - Ruslan Pashynskyi;
vioara - Josef Brazda;
acordeon - Didier Lamothe.

Wildy Haskell: Un album care depaseste asteptarile.

„S-ar putea sa nu fie corect sa ne referim la Victor Vertunni ca la un om al Renasterii. Renasterea presupune o renastere a genurilor si a categoriilor, in timp ce Vertunni apare ca un vechi muzician; nu atat de mult aducand elemente din trecut si conferindu-le o noua sonoritate, ci recitand si cantand ca dintr-o profunda memorie ancestrala universala, care nu are nevoie de prelucrare/refacere.”

http://www.victorvertunni.com/