3 septembrie 2011

Tur de Realizare a Sinelui la Athena

Distribuie pe Facebook
Un grup international de sahaja yoghini va sustine in perioada 23 septembrie-30 octombrie 2011 un tur de Realizare a Sinelui prin metoda Sahaja Yoga la Athena, Grecia.

Alaturi de numeroase evenimente stradale ce vor fi organizate cu acest prilej, turul va cuprinde si vizite pe Acropole, la stanca lui Socrate, oracolul din Delphi si alte obiective ce fundamenteaza lumea spiritualitatii grecesti.

In geografia subtila a planetei, Grecia reprezinta chakra Nabhi. Iata cum sintetizeaza Shri Mataji calitatile acestui centru subtil:

„Cea de-a treia Chakra este cea care ne da sentimentul de deplina satisfactie si multumire. Acesta este centrul care ne face pasnici si generosi, si care ne sustine, de asemenea, evolutia spirituala. Cand este iluminata de Kundalini, ea exprima calitatile dreptatii si simtul interior al moralitatii, ne confera echilibrul deplin al vietii, la toate nivelurile.”

Shri Mataji despre Grecia, Athena, 26 aprilie 1993:

„Cand am venit prima oară in Grecia, i-am spus soţului meu că această ţară este plină de vibrații și că au fost multe suflete evoluate în această ţară, dar că probabil oamenii și-au pierdut moștenirea; dar vibrațiile sunt încă în atmosferă şi într-o zi Sahaja Yoga ar trebui să se dezvolte aici foarte frumos.”