23 august 2011

Septembrie 2011 - Turneu cultural si de meditatie in Liban

Distribuie pe Facebook

21 de tineri sahaja yoghini, sub egida Meditate to Regenerate, vor efectua in perioada 1-21 septembrie 2011 un turneu cultural si de meditatie in mai multe orase din Liban.

In program: concerte la Universitatea Americana din Beirut, YMCA Beirut, in taberele de refugiati palestinieni si orfelinate.

Voluntarii de la Meditate to Regenerate vor participa si la o Intalnire Internationala cu peste 1000 de delegati, sub egida ONU, care se va desfasura in septembrie la Beirut si la care vor avea oportunitatea prezentarii programului si activitatilor lor.
Pentru mai multe informatii legate de turneu, vizitati site-ul MeditatetoRegenerate si blogul evenimentului.
Meditate to Regenerate este o organizatie sahaj non-profit, formata dintr-un grup multinational de tineri cu varste intre 15 si 30 de ani, care promoveaza meditatia drept o modalitate de a sustine si dezvolta Obiectivele ONU de Dezvoltare ale Mileniului.

Meditate to Regenerate ofera, alaturi de experienta pacii mentale obtinute prin meditatie, manifestari artistice, spectacole de muzica si dans menite a sprijini atingerea unui grad de constientizare asupra problemelor sanatatii mamei si copilului, educatiei universale si asupra necesitatii unui parteneriat global pentru dezvoltare.

Tinerii de la Meditate to Regenerate au condus programe de meditatie, muzica si dans in cadrul unor turnee in Statele Unite ale Americii, Turcia, Mongolia, Rusia, Malaezia, Marea Britanie si tari din UE.

Experienţa meditatiei este oferita intotdeauna cu titlu gratuit.