3 iunie 2011

Linda Williams - The Awakening of Navi Septa, Book One: The Keys of Wisdom

Distribuie pe Facebook
„Într-o zi un grup de tineri vor scăpa de vrăjitorii din Teletsia şi vor călători într-un ţinut din nordul îndepărtat pentru a obţine puterea interioară subtilă care le va permite să-i elibereze pe oamenii din ţara lor de răul pe care i-a ţinut încătuşaţi pentru atât de mult timp.”

The Keys of Wisdom, prima parte a Trilogiei intitulate The Awakening of Navi Septa, este un roman de imaginaţie plin de culoare şi fantezie evocatoare, bazat pe poveştile atemporale ale Indiei. Naraţiunea sa îl va cuceri şi încânta pe cititor, atingând în acelaşi timp aspecte esenţiale ale vieţii de zi cu zi, conflictele cu care ne confruntăm fiecare dintre noi şi călătoria către iluminarea interioară. O fantezie, într-adevăr, dar ferm ancorată în realitate.

« Cu ani în urmă, atunci când sahaja yoghinii au fost binecuvântaţi să se afle în prezenţa lui Shri Mataji şi să-i poată cere sfatul în diferite chestiuni, mi-am exprimat dorinţa de a scrie un roman care să permită oamenilor de toate vârstele să se bucure de miracolele Sahaja Yogăi. Cu idei, critici constructive şi contribuţii ale mai multor sahaja yoghini, The Keys of Wisdom/Cheile Înţelepciunii a fost scrisă ca o fantezie a cărei acţiune se petrece pe planeta imaginară Navi Septa.

Cheile reprezintă calităţile chakrelor. Ele îi ajută pe cei şapte tineri eroi în călătoria lor din Teletsia, condusă de Vrăjitori demonici, către ţinutul secret Sasrar, şi, de asemenea, le permit să descopere mai multe despre punctele lor slabe sau forte şi cum trebuie să lucreze împreună pentru a-şi atinge scopul.

Când i-am explicat lui Shri Mataji că cei şapte copii îşi încep călătoria de la un cerc de piatră, care reprezintă chakra Mooladhara, Dânsa a spus: „Numeşte-l Templul Susţinerii”. Domnia sa a sugerat, de asemenea, nume pentru unele dintre personaje şi multe dintre anecdotele care construiesc acţiunea au fost inspirate de poveştile şi înţelepciunea sa. »

Linda Williams

Cartea este disponibilă pe Amazon.