8 aprilie 2011

Nou Album “Songs of Innocence and of Experience”, de Victor Vertunni

Distribuie pe Facebook
La sfarsitul lunii mai, Victor Vertunni, sahaja yoghin italian, isi va lansa noul album “Songs of Innocence and of Experience”, din care va oferim Demo-ul Holy Thursday & A Poison Tree.
Blake a compus cantece, dar niciuna dintre melodiile sale nu a supravietuit. Victor Vertunni isi propune sa apropie de inima publicului armonia nescrisa a acestor melodii.

Victor Vertunni si-a manifestat in intreaga sa cariera spiritul creativ ca actor, compozitor si interpret, amfitrion, profesor, organizator de acte culturale si indrumator de noi talente.

A absolvit cu o diploma in teatru la University of East England si este co-fondator al Theatre of Eternal Values, un ansamblu international de teatru, activ in mai multe tari.

Dupa stabilirea in Italia, a jucat in productii in limba engleza si italiana si a lucrat ca artist voce in radio, publicitate si cursuri de limbi, precum si in regizarea si prezentarea de evenimente multi-culturale. Ca interpret si compozitor, si-a prezentat adaptarile muzicale originale pentru „Cantecele Inocentei si ale Experientei” in mai multe festivaluri din Europa.