29 martie 2011

„Era metamodernă” disponibilă pe iPad

Distribuie pe Facebook
Cartea lui Shri Mataji „Era metamodernă”, în limba engleză, este disponibilă începând de astăzi pentru iPad la adresa http://mme.simplebookreader.com/.

Lucrarea introduce o transformare spirituală concretă pentru secolul 21 - Realizarea spontană a Sinelui prin meditaţia Sahaja Yoga -, care deschide o nouă dimensiune în conştiinţa umană. Ea oferă deopotrivă perspective de excepţională profunzime asupra crizelor timpurilor moderne şi soluţii pentru problemele care le-au generat.

Din prefaţa la „Era metamodernă”

„Iniţial, nu am dorit să scriu o astfel de carte. Sunt o persoană care trăieşte în bucuria deplină a Spiritului. Aceasta este bucuria atotpătrunzătoare a iubirii divine, iar dorinţa mea a fost ca toată lumea să o poată împărtăşi. Am observat că, mai ales în Occident, există mulţi căutători ai Adevărului Absolut. Numeroşi oameni de ştiinţă au scris lucrări voluminoase despre conştiinţă şi cunoaştere; s-ar putea întocmi liste întregi cu ele. Însă toate aceste cărţi v-ar epuiza complet, deoarece nu transmit nimic despre adevărul fundamental. Nu vreau să-i critic; la urma urmei, tot ceea ce au făcut ei constituie o căutare sinceră. Dar de ce să nu dăm, de asemenea, o şansă acestei descoperiri care a avut loc? De ce să nu ne aplecăm cu umilinţă, pentru a vedea ceea ce se află dincolo de această minte, care vă dă toată această inteligenţă fictivă?

Este extrem de greu pentru mine să scriu despre problemele vieţii occidentale. Ea se aseamănă unui copac ce a crescut doar în exterior. Acum, a venit momentul să ne aplecăm asupra rădăcinilor sale, pentru a-l face să crească în interior. Doar păşind adânc înăuntru putem descoperi care sunt problemele civilizaţiei occidentale, cele care îndepărtează omul modern de adevăr.”