12 februarie 2011

Realizarea Sinelui la întâlnirea AIESEC despre droguri – Dhaka, Bangladesh

Distribuie pe Facebook
La 25 ianuarie 2011, sahaja yoghinii din Dhaka, Bangladesh, au participat la un program de conştientizare a pericolului consumului de droguri, organizat de AIESEC (Asociaţia Internaţională a Studenţilor în Ştiinţe Economice şi Comerciale) în cadrul unui forum internaţional conceput pentru tineri, pentru explorarea şi dezvoltarea potenţialului lor în ceea ce priveşte leadershipul.

Domnul Ashok Singh, un sahaja yoghin din Dhaka, în calitate de conferenţiar invitat, a mărturisit cu sinceritate tinerei generaţii prezente la întâlnire că Sahaja Yoga este singura cale prin care se poate obţine ruperea dependenţei de droguri şi singura soluţie pentru combaterea acestei crize.

La întâlnire au participat studenţi internaţionali şi reprezentanţi ai elitei tinerei generaţii, care au putut experimenta cu acest prilej activarea spontană a energiei Kundalini.

Alături de oficialităţile gazdă, au fost invitaţi să ia cuvântul cu acest prilej Dr. (cpt.) Mozibur Rahman Fokir, ministru de stat pentru Sănătate şi Familie, Dr. Rtn. A.K. Masood Ahmed, preşedinte al UNICEF Global Personal Association (2005-2007), Dr. Arup R. Choudhury, oficial ONU de recrutare internaţională şi domnul Ashok Singh, Aditya Birla Group, sahaja yoghin.