9 februarie 2011

Gregoire de Kalbermatten, The Third Advent – editie brosata

Distribuie pe Facebook
The Third Advent de Gregoire de Kalbermatten, editia brosata, este acum disponibila la pretul de 11.95 USD pe site-ul daisyamerica.

Cartea, publicata de prestigioasa Penguin Books in India si Australia, si in Italia de Edizioni Mediterranee, este disponibila si ca un iPhone App.

Despre carte:

The Third Advent de Gregoire de Kalbermatten i-a fost oferita lui Shri Mataji cu prilejul celei de-a 80-a aniversari, la New Delhi, in martie 2003, de catre Alan Wherry, editor al daisyamerica LLC.

The Third Advent confirma profetiile misticului italian al secolului al 12-lea, Giacomo Di Fiore, care a avut viziunea a trei epoci mari in istoria religiei: Epoca Tatalui, presupusa a corespunde ca perioada cu epoca Domnului Krishna si pana la nasterea Domnului Iisus Christos, Epoca Fiului, de la venirea lui Iisus pana in timpul prezent, si Epoca Mamei, adica „The Third Advent/A treia Venire”, cea a Mamei Divine.

The Third Advent este o istorie a ultimilor 6000 de ani, in care autorul arata de ce marile religii, filosofii si sisteme economice ale lumii au esuat deopotriva in a aduce emanciparea fiintelor umane.

Mai mult, cartea incearca sa demonstreze ca doar prin transformare individuala umanitatea poate face modificarile necesare pentru a se salva pe sine si, mai departe, pentru a salva pamantul. The Third Advent prezinta un mesaj de mare speranta, acela ca, prin descoperirea unica a Realizarii Sinelui in masa, prin Sahaja Yoga, la nivel individual, corporativ si colectiv, telurile propuse de marile religii, cu alte cuvinte emanciparea intregii rase umane, pot fi atinse.