6 ianuarie 2011

Sunteti guru ai iradierii

Distribuie pe Facebook
Va oferim astazi un fragment dintr-un discurs al lui Shri Mataji despre calitatea de guru in Sahaja Yoga.

„Ati vazut, deci, cat de multe calitati trebuie sa aiba cineva pentru a fi un guru. Iar gurul vostru este astfel, are toate aceste calitati, prin urmare si voi ar trebui sa aveti toate aceste calitati; ele vor veni, nu este ceva dificil. Totul se intampla - probabil ca ati observat cum Kundalini se ridica nu printr-o metoda prin care, sa spunem, actionam in mod direct asupra ei sau o ridicam sau orice altceva, ci numai prin iradiere -, prin simpla iradiere.

In acelasi mod, atunci cand sunteti virtuosi, voi iradiati virtutea voastra. Oamenii incep sa se patrunda de virtutea voastra. Nu este nevoie nici sa aveti prea mult atentia pe acest lucru si el se intampla. Iradierea este cea care lucreaza; si asta trebuie sa invatam: cum sa iradiem. Este posibil numai atunci cand suntem puri. Cand suntem puri noi iradiem; si iradierea incepe sa lucreze intr-o alta persoana si o ilumineaza.

Prin acea lumina ei incep sa se vada pe ei insisi. In acest mod transformarea se va produce – prin iradiere. Voi sunteti guru ai iradierii.”

Dollis Hill, Londra, 2 decembrie 1979