19 septembrie 2009

EXPOEZOTERIC Cluj-Napoca

EXPOEZOTERIC Cluj-Napoca a debutat miercuri 9 septembrie la Pavilionul EXPO TRANSILVANIA, reunind o Conferinta de terapii complementare si o Expozitie de produse naturiste.

Cei care ne-au vizitat miercuri standul au fost in marea majoritate adepti ai altor tehnici si cai spirituale, cautatori sinceri, dornici sa cunoasca si metoda Sahaja Yoga.

Am primit propuneri de colaborare din partea catorva ziare si reviste clujene, 2 posturi de televiziune locale ne-au luat interviuri si au realizat reportaje: NCN si Realitatea TV. O alta televiziune va veni sa filmeze la cursul de initiere.

De joi a inceput sa fie aglomeratie la stand, iar organizatorii ne-au oferit si un cort mare, amplasat chiar la intrarea in Expozitie. Multi dintre vizitatorii standului au venit sambata la programul pentru incepatori.

Un redactor al unei reviste clujene a facut experimentul Realizarii si ne-a declarat: „Imi place cum puneti problema, lumea ar trebui sa stie ca existati. Va ofer o rubrica speciala in revista mea, in care sa spuneti cine sunteti, ce faceti; sa va ocupati de tinerii din ziua de azi, ca au cam luat-o pe cai gresite”.

Dr. Janina Flueras din Arad a sustinut conferintele de Sahaja Yoga programate vineri si sambata. Toti cei prezenti au putut experimenta perceptia vibratorie si noua constiinta colectiva manifestata dupa Realizarea Sinelui.