7 august 2009

Zilele Zalaului, relatari


“Zilele Zalaului – Zilele Romane”, desfasurate la Zalau intre 31 iulie si 2 august, au adus la standul sahaj organizat in cadrul evenimentului peste 500 de persoane interesate de prezentarea metodei, in marea majoritate tineri.

Sahaja yoghinii din Zalau, Cluj, Medias si Sighisoara nu au prididit in a impartasi vizitatorilor secretele energiei Kundalini. Toti cei care au dorit au putut experimenta activarea spontana a acestei energii.

Sambata, standul nu a putut fi inchis inainte de ora doua noaptea, vizitatorii veneau incontinuu si, impresionati de linistea si bucuria interioara resimtite in urma experimentului, isi aduceau si prietenii, familia sau vecinii. “Incearca si tu, sa vezi ce bine te simti!”, ii indemnau.

“Vai, dar ce se intampla aici?! Extraordinar, nu pot sa cred, n-am mai simtit asa ceva vreodata!”, exclamau imbujorati, cu ochii luminosi si plini de bucurie…

O doamna si-a adus prietena, spunandu-i: “E prima noapte dupa atata vreme cand am putut sa dorm, si m-am trezit atat de odihnita!”.

Alta doamna a venit cu sotul de acasa, dupa ce si-a primit Realizarea. Ne-a spus: “Eu cand am sosit prima data aici, nu puteam sa merg decat foarte greu, ma durea coloana de mult timp. Dupa ce am facut experimentul, am mers acasa si am carat galeti cu apa si am facut alte lucruri pe care nu as fi fost in stare sa le fac inainte! M-am intors ca sa-mi mai dati energie!”

Toti cei interesati au fost indrumati spre cursurile de Sahaja Yoga, care se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor din localitate.