18 mai 2009

EzotericFest Timisoara


Va invitam in acest sfarsit de saptamana la Timisoara, unde Casa Tineretului gazduieste incepand de joi 21 mai si pana duminica 24 Festivalul Spiritual-Cultural EzotericFest: Cunoastere – Sanatate – Armonie, Alternative si Conexiuni Spirituale. Aflat la a II-a editie, festivalul continua traditia Expozodiacului, care a debutat la Timisoara in 2004.

Organizat de Asociatia de Metafizica „Geea Life” in colaborare cu „Expo Timisoara International”, manifestarea cuprinde o serie generoasa de Sectiuni: Expozitie cu vanzare, Conferinte, Workshop-uri, Demonstratii, Spectacole de Muzica si Dans, Arte vizuale.


SAHAJA YOGA – ROMANIA va asteapta sa vizitati standul propriu, standul nr.12, amplasat la parter, si sa participati evenimentele organizate in cadrul festivalului:

Conferinte ce includ proiectii video:
1. „Cunoastrea pura divina” - Carmen Olariu, sambata 23 mai, ora 11:00 – Sala de conferinte parter;
2. „Corpul subtil si sanatatea” - Carmen Olariu, sambata 23 mai, ora 13:15 – Sala de conferinte etaj;
3. „Evolutia spirituala” - Alexandrina Ion, duminica 24 mai, ora 11:00 – Sala de conferinte parter.

Workshop:
Sambata 23 mai, ora 14:00 – Experimentul Realizarii Sinelui, practica meditatiei, tehnici de echilibrare si purificare – Sala de conferinte etaj.


Ilustram invitatia noastra cu imagini ale momentelor artistice sahaj prezentate in cadrul editiilor anterioare Expozodiac sau EzotericFest.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ezotericfest.ro