26 martie 2009

Sahaja Yoga – O descoperire fara precedent


Va semnalam aparitia, zilele acestea, la Editura WND, a unui text sinteza fundamental scris in 1979 de Shri Mataji Nirmala Devi: “Sahaja Yoga – O descoperire fara precedent”.

Textul dezvaluie geneza, structura si functionarea sistemului energetic subtil din fiinta umana, precum si mecanismul activarii spontane a energiei Kundalini, prin metoda Sahaja Yoga.

El pune in lumina limitele si pericolele anumitor tehnici si practici spirituale, expune mecanismul obtinerii puterilor oculte prin controlul entitatilor moarte, fara nicio legatura cu evolutia spirituala si impotriva ei, si se constituie intr-un veritabil avertisment impotriva falsilor maestri/invatatori si a tehnicilor acestora de inrobire a discipolilor si de distrugere a instrumentului interior al evolutiei.

Nu in ultimul rand, lucrarea ne vorbeste despre zorii unei epoci a evolutiei spirituale colective a Umanitatii, era ce va aduce implinirea profetiilor tuturor religiilor si traditiilor despre saltul intr-o constiinta superioara a cunoasterii sinelui si a universului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu