3 decembrie 2008

IN CAUTAREA SENSULUI PIERDUT

Lansata in 13 decembrie la Cluj, noua carte a prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, intitulata “In cautarea sensului pierdut” si aparuta la editura clujeana Eikon va fi lansata la Bucuresti marti 16 decembrie 2008, orele 16.00, la Sala Bizantina a Cercului Militar National/Casa Armatei.

“Profesorul universitar dr. Dumitru Constantin-Dulcan este neurolog si psihiatru de excelenta, autor a numeroase monografii, tratate si carti de inalta valoare stiintifica, dar si de eseistica, cu ample deschideri spre Filosofia Stiintei. Cartea sa, Inteligenta materiei, un best-seller care a facut voga, a fost distinsa cu premiul "Vasile Conta" al Academiei Romane (1992). Omul de stiinta roman Dumitru Constantin-Dulcan este membru al unor prestigioase societati stiintifice nationale si internationale, autor de brevete de inventii inregistrate la OSIM, titular al unor cursuri universitare importante, precum si detinatorul a numeroase premii stiintifice si literare. A studiat, lucrat si calatorit in spatiul occidental (Europa, SUA, Canada, Australia), dar si in cel oriental (China, Japonia, India).
"Constiintei noastre i s-a dat in primire un creier si creierului un trup"– spune Dumitru Constantin-Dulcan, socindu-ne.
Intr-adevar, aceasta carte va soca.
Cititi mai mult despre carte in Faclia de Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu